Velkommen

Annegrethehelenius

Kender du det, at smerter begrænser dig? Måske har du en hobby, du ikke helt kan udleve, eller et job du ikke kan passe, som du gerne vil – fordi dine smerter hæmmer dig. Eller måske kender du til tanken: ”Det her vil jeg simpelthen med til. Så betaler jeg gerne smerte prisen efterfølgende”.

Er du træt af, at det er smerter, der styrer dig og dit liv? Drømmer du om frihed til selv at bestemme over dit liv?

Måske kan jeg hjælpe dig.

Jeg benytter flere forskellige former for smertelindring. Jeg ved selv, hvordan smerter kan tage over og komme til at fylde alt for meget i ens liv.  Jeg kender selv til de mekanismer, der træder i kraft, når smerterne får magten. Jeg ved også, hvor svært det kan være at komme videre med at få livsindhold, når smerter ikke længere bestemmer og har magten. 

I mine behandlinger anvender jeg gennemtestede og ældgamle metoder krydret med moderne tilgange og teknologi. Ingen reagerer ens på behandlinger, for vi er alle forskellige. 

Kig rundt på min side og læs mere om hvad jeg tilbyder. Du er også velkommen til at kontakte mig.  Vi kan tage en snak om din situation, og jeg vil vejlede dig bedst muligt omkring behandling. 

Du er kun et klik fra at åbne døren til nye muligheder.